SMACC Välkky-hankkeen työpaja: Keraamien tulostus teollisiin sovelluksiin

SMACC Välkky-hankkeen työpaja: Keraamien tulostus teollisiin sovelluksiin

1.6.2017 klo 8:00 – 11:30

Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

 

Lataa tästä tilaisuuden materiaalit:

Keraamien ominaisuudet ja valmistus, Erkki Levänen, TTY

Keraamikappaleiden suunnittelu tulostettavaksi, Jorma Vihinen, TTY

Työpaja on osa Välkky (vaativa digitaalinen valmistus ekosysteemin lisäarvon tuottajana) -hankkeen viidentoista työpajan sarjaa. Yksittäisissä työpajoissa käsitellään 3D-tulostamisen kokonaisprosessi ja liiketoimintaan vaikuttavat asiat teema kerrallaan. Osallistumalla työpajoihin yritykselle muodostuu realistinen käsitys 3D-tulostuksen mahdollisuuksista ja haasteista. Tavoitteena hankkeessa on, että työpajojen tuloksena osallistuviin yrityksiin syntyy tietotaitoa sekä käytännönläheisiä työkaluja liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen 3D-tulostuksen avulla. Lue lisää Välkky-hankkeesta >>

X
X