SMACC Välkky-hankkeen 3D-tulostuksen materiaalit-päivä 25.8.2017

SMACC Välkky-hankkeen 3D-tulostuksen materiaalit-päivä

25.8.2017

Klo 9.00 – 16.00

Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

 

Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACCin Välkky-hanke järjesti Tampereella 3D-tulostuksen materiaaleihin keskittyvän tapahtuman, jossa pureuduttiin muun muassa uusien materiaalien suunnitteluun sekä kappaleiden valmistukseen ja varaosatoimintaan.

  • Tilaisuudessa kuultiin puheenvuoroja VTT Oy:n ja Tampereen teknillisen yliopiston asiantuntijoilta sekä edelläkävijäyrityksiltä
  • Työpajaosuuksissa keskusteltiin 3D-tulostuksen materiaalien haasteista ja mahdollisuuksista osallistujien tarpeiden lähtökohdista.
  • Taukojen aikana oli mahdollista tutustua Välkky-hankkeessa mukana oleviin pk-yrityksiin esittelypisteillä.
  • 3DStep Oy ja Tampereen teknillisen yliopiston DED-laboratorio järjestivät tutustumiskierrokset 3D-tulostustiloissa.

Lämmin kiitos osallistujille! Tilaisuuteen osallistui yli 50 henkilöä 25:stä eri organisaatiosta. Noin 70 % osallistujista oli yrityksistä tai järjestäjätahojen ulkopuolisista tutkimusorganisaatioista.

 

Lataa tilaisuuden esitysmateriaalit täältä:

 

Tilaisuus on osa Välkky (vaativa digitaalinen valmistus ekosysteemin lisäarvon tuottajana) -hankkeen viidentoista työpajan sarjaa. Yksittäisissä työpajoissa käsitellään 3D-tulostamisen kokonaisprosessi ja liiketoimintaan vaikuttavat asiat teema kerrallaan. Osallistumalla työpajoihin yritykselle muodostuu realistinen käsitys 3D-tulostuksen mahdollisuuksista ja haasteista. Tavoitteena hankkeessa on, että työpajojen tuloksena osallistuviin yrityksiin syntyy tietotaitoa sekä käytännönläheisiä työkaluja liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen 3D-tulostuksen avulla. Lue lisää Välkky-hankkeesta >>

 

X
X