Välkky-työpaja 19.9.2017: Uudet markkinat ja asiakkaat 3D-tulostuksen ratkaisuille

Tervetuloa SMACC Välkky-hankkeen työpajaan:

Uudet markkinat ja asiakkaat 3D-tulostuksen ratkaisuille

19.9.2017 klo 8.30-12.00

Kampusareena (Korkeakoulunkatu 7), Tampere

Tässä työpajassa syvennymme alustuksen, esimerkkien ja yhdessä työskentelyn kautta mahdollisten markkinoiden ja asiakkaiden arvoketjuihin ja arvomahdollisuuksien tunnistamiseen 3D-tulostamisen tuotteiden ja palvelujen liiketoiminnassa. Työpajan pohjalta osallistujat voivat mallintaa omien asiakkaidensa arvoketjuja ja tuottaa ideoita liiketoiminnan käynnistämiseen tai lisäämiseen. Toivomme mukaan esimerkkejä osallistujien omista yrityksistä!

Alustava ohjelma

8.30 Kahvi

9.00 Tervetuloa

9.15 Alustus ja esimerkit

9.45 Työpajatyöskentelyä, vaihe 1

10.30 Tauko

10.45 Työpajatyöskentelyä, vaihe 2

11.15 Tulosten esittely ja keskustelu

12.00 Tilaisuus päättyy

 

Työpaja on osa Välkky (vaativa digitaalinen valmistus ekosysteemin lisäarvon tuottajana) -hankkeen viidentoista työpajan sarjaa. Yksittäisissä työpajoissa käsitellään 3D-tulostamisen kokonaisprosessi ja liiketoimintaan vaikuttavat asiat teema kerrallaan. Osallistumalla työpajoihin yritykselle muodostuu realistinen käsitys 3D-tulostuksen mahdollisuuksista ja haasteista. Tavoitteena hankkeessa on, että työpajojen tuloksena osallistuviin yrityksiin syntyy tietotaitoa sekä käytännönläheisiä työkaluja liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen 3D-tulostuksen avulla. Lue lisää Välkky-hankkeesta >>