Välkky-työpaja 25.10.2017: 3D-tulostuksen toimitusketjut, hankinnat ja ekosysteemit

Tervetuloa SMACC Välkky-hankkeen työpajaan:

3D-tulostuksen toimitusketjut, hankinnat ja ekosysteemit

25.10.2017 klo 8.30-12.00

Kampusareena (Korkeakoulunkatu 7), Tampere

Ilmoittaudu >>

Työpajassa käymme läpi keväällä toteutetun haastattelututkimuksen keskeisiä tuloksia toimitusketjujen uudistamisen haasteista ja mahdollisuuksista sekä siitä, millä tavoin tuotannon toimitusketjut muuttuvat 3D-tulostuksen myötä ja miten alihankintaa ja muita kumppanuuksia voidaan uudistaa. Lisäksi työpajassa käsitellään SMACC-ekosysteemiä infrastruktuurien jakamisalustana ja mahdollisuutena yhteistyön uudenlaisille toimintamalleille. Tule mukaan kertomaan, miten sinun yrityksesi voi hyötyä yhteistyöstä toisten 3D-toimijoiden kanssa ja infrastruktuurien jakamisesta!

Alustava ohjelma

8.30 Kahvi
9.00 Tervetuloa
9.15 Alustus: Ainetta lisäävän valmistamisen toimitusketjuja koskevat haastattelutulokset
9.45 Ryhmäkeskustelu tuloksista, työstäminen ja päätelmät osallistujien toimintaan
10.30 Tauko
10.45 Alustus: SMACC-ekosysteemin infrastruktuurit ja yhteistyön toimintamallit
11.00 Ryhmäkeskustelu tuloksista, työstäminen ja päätelmät SMACCin toimintaan
11.45 Päätelmät
12.00 Tilaisuus päättyy

 

Työpaja on osa Välkky (vaativa digitaalinen valmistus ekosysteemin lisäarvon tuottajana) -hankkeen viidentoista työpajan sarjaa. Yksittäisissä työpajoissa käsitellään 3D-tulostamisen kokonaisprosessi ja liiketoimintaan vaikuttavat asiat teema kerrallaan. Osallistumalla työpajoihin yritykselle muodostuu realistinen käsitys 3D-tulostuksen mahdollisuuksista ja haasteista. Tavoitteena hankkeessa on, että työpajojen tuloksena osallistuviin yrityksiin syntyy tietotaitoa sekä käytännönläheisiä työkaluja liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen 3D-tulostuksen avulla. Lue lisää Välkky-hankkeesta >>