SMACC-tapahtumaviikot 31.10.-7.11.2017

Tervetuloa Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACCin tapahtumaviikoille Tampereelle 31.10.-7.11.2017!

Tule mukaan maksuttomiin ja avoimiin tapahtumiin kohtaamaan tulevaisuuden tekijöitä, verkostoitumaan ja löytämään uusia ratkaisuja!

Tutustu tapahtumaviikkojen ohjelmaan ja ilmoittaudu >>

 

31.10-2.11.2017

Tampere

Hack the Glass – Hacking the future automatic heat treatment glass manufacturing machines

SMACC järjestää digitalisaatioon keskittyvän hackathonin yhteistyössä Glastonin ja Business Tampereen kanssa. Hackathonin voittajat esitellään SMACC-Miitissä 6.11.2017. Lue lisää >>

 

6.11.2017

Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

SMACC-Miitti – Yhdessä kohti digitaalista tulevaisuutta!

  • Työpajat: ”IoT makers meet manufacturing industry” Valmistava teollisuus ja IoT:n tekijät kohtaavat – keskustele digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista ja löydä uusia ratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia.
  • SMACC-Labs – avoimet ovet: Tutustu maailmanluokan tutkimusympäristöihin!
  • SMACC-Miitti-seminaari ja SMACC-Bazaar-minimessut Mielenkiintoisia puheenvuoroja digitalisaatiosta, yrittämisestä sekä menestyksestä eri näkökulmien edustajilta. Ilta päättyy cocktail-tilaisuuteen. SMACC-Bazaar – minimessut: Verkostoidu ja tule mukaan SMACC-yhteisöön! Tapaa SMACC-yhteisön jäsenyrityksiä sekä tutustu VTT:n ja TTY:n valmisteilla ja käynnissä oleviin tutkimushankkeisiin.

Tutustu Miitin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

7.11.2017

VTT-talo, Tekniikankatu 1, Tampere

  • Työpaja: Mitä on uudelleenvalmistus?
  • Älykkäiden koneiden ja valmistuksen tutkimusseminaari

Tutustu seminaarien ohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan!

X
X