Tulevaisuuden tekijät ratkaisevat haasteita Kalmar Creathonissa

SMACC, TTY TUTlab, Hackmaker ja Kalmar Oy järjestävät yhteistyössä opiskelijoiden ideointi- ja kehityskilpailu Kalmar Creathonin. Eri oppilaitoksista tulevien opiskelijoiden tavoitteena on ratkaista Kalmarin esittämiä kehityshaasteita. Creathon antaa Kalmarille mahdollisuuden avata ovensa tulevaisuuden tekijöille ja samaan aikaan opiskelijoille paikan näyttää osaamistaan.

Osallistujilla on reilu kuukausi aikaa kehitellä ideoitaan tukenaan oman oppilaitoksen ja myös Kalmarin kokeneet asiantuntijat.  Creathonin tavoitteena on löytää ratkaisuja, jossa tuote-, palvelu- ja ohjelmistoideat yhdistyvät fyysiseen rakentamiseen. Tähän TTY:n yhteisöllinen vertas TUTlab tarjoaa loistavat puitteet.

Kuukauden mittainen Kalmar Creathon käynnistyy avajaistilaisuudella SMACC-viikon yhteydessä 10.10.2018 klo 10.00 Kalmarin teknologia- ja osaamiskeskuksessa Tampereella. Creathon huipentuu 17.-18.11. Tampereen teknillisen yliopiston TUTlabissa pidettävään ideoiden viimeistely- ja esittelyviikonloppuun. Tilaisuudessa palkitaan Creathonin voittaja sekä suunnitellaan, millä tavoin uusista ideoista lähdetään rakentamaan innovaatioita.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mukaan:

Timo Rainio, Tampereen teknillinen yliopisto

timo.rainio@tut.fi, p. 0500-736605

X
X