Digital Extended Enterprise-seminaari 23.10.2018

Tervetuloa DEXTER (Digital Extended Enterprise)-tutkimusprojektin avoimeen ja maksuttomaan seminaariin 23.10.2018 kello 14.15-16.00 Tampereen teknillisen yliopiston Rakennustaloon (RN201)!

DEXTER hankkeessa yhdistetään Extended Enterprise lähestymistapa ja digitalisaatio. Extended Enterprise-lähestymistavassa verkoston kilpailukykyä lähdetään kehittämään ylätasolta yrityskulttuurista ja toimintatavoista lähtien, ja digitalisaatio tarjoaa teknisiä ratkaisuja toiminnan kehittämiseen.

Projektissa ovat mukana VTT:n ja TTY:n lisäksi Metso Minerals Oy, Levytyö Särkinen Oy, Multimek, Aslemetals Oy sekä Kankaanpää Works Oy. Seminaarissa kuullaan hankkeeseen osallistuvien yritysten sekä tutkijoiden puheenvuoroja.

Lue lisää Dexter-hankkeesta >>

X
X