Euroopan teknologiseen kärkeen CERN-yhteistyön kautta

Onko yrityksessäsi erikoistaitoja? Onko valmistustarkkuutenne maailman huippua? Pystyttekö tekemään joustavasti koe-eriä tuotteisiin, joiden kanssa kukaan ei ole ennen työskennellyt? Tai hallitsetteko mittaamisen tarkemmin kuin muut? Jos vastasitte kyllä, niin CERNissä voisi olla tarvetta erikoisosaamisellenne.

Lähde kehittämään teknologiaasi CERNin kanssa! CERNissä tehdään huippututkimusta ja kehitetään edistyksellistä uutta teknologiaa mm. suprajohtavien magneettien parissa. Kehitykseen tarvitaan jatkuvasti erilaisia erikoismateriaaleja ja -laitteita. Kartoitamme suomalaisia yrityksiä ja erikoisosaamista, jota voidaan soveltaa vaativissa suprajohde- tai matalan lämpötilan sovelluksissa. CERNin kanssa toimiminen avaa yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin suprajohdeteknologiamarkkinalla kuin muillakin korkeaa osaamista ja erikoistumista vaativilla toimialoilla. Tampereen yliopisto (vuoteen 2018 Tampereen teknillinen yliopisto) on ollut keskeinen toimija CERNin suprajohdemagneettitutkimuksessa jo kymmenen vuoden ajan. Nyt on avautunut mahdollisuus ottaa mukaan yrityksiä toimimaan CERNin kanssa.

Kartoitus käynnistetään yhteistyössä Älykkäiden koneiden ja valmistuksen keskittymän (SMACC) kanssa järjestettävällä seminaarilla 12.2.2019 Tampereella. Mukana on CERNin lisäksi esitelmöimässä eurooppalaisia alan yrityksiä. Tilaisuus on maksuton. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.sct2019.fi!

Lataa esite tästä.

Lisätietoja Sähkötekniikka: Antti Stenvall antti.stenvall@tut.fi, 050 491 0413
Konetekniikka: Kari Koskinen kari.t.koskinen@tut.fi, 040 063 4242

X
X