China Greater Bay Area Roadshow and Slush Shenzhen kiertue 5.-10.8.2019

Business Tampere, Tribe Tampere ja Tampereen kaupunki ovat yhdessä mukana järjestämässä China Greater Bay Area Roadshow & Slush Shenzhen kiertuetta 5.-10.8.2019. Matkan ohjelma käynnistyy ystävyyskaupungistamme Guangzhousta. Matkalle osallistuu Kiinaan suuntaavia yrityksiä myös muista kaupungeista ja Pohjoismaista.

 

Kutsumme matkalle mukaan kaikki seudun yritykset. Ohjelmaan osallistuville yrityksille tarjoamme tietoa Guangdongin markkinoista, apua räätälöityjen tapaamisten järjestämisessä, mahdollisuuden lisätä yhdessä ymmärrystä Kiinan markkinoista ja mahdollisuuden verkostoitua Kiinassa eri toimijoiden kanssa (asiakkaat, investorit, yhteistyökumppanit). Matkasta lisätietoja löydät täältä: https://tribetampere.com/finest-bay-area-goes-to-greater-bay-area/. Ohjelma tarkentuu jatkuvasti.

 

Business Tampere, Tribe Tampere ja Tampereen kaupunki tarjoavat yhdessä järjestetyn ohjelman ja osallistujille sisäänpääsy Slushiin on ilmainen. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta tukea yrityksiä muissa matkan kustannuksissa kuten lennoissa ja majoituksessa.

 

Ilmoittautumaan pääset täältä: https://qtrial2019q2az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6rPGONKyWZT3rtr

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi lomakkeen kautta, vaikka et vielä olisi varma osallistumisesta. Lähetämme ilmoittautuneille viikoittaisen uutiskirjeen ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua keskusteluun aiheesta.

 

******

IN ENGLISH

 

Business Tampere, Tribe Tampere and the City of Tampere are jointly organizing the China Greater Bay Area Roadshow & Slush Shenzhen on August 5th-10th, 2019. The roadshow will begin from Guangzhou, our sister city.

 

We invite all interested companies in the Tampere region to join. We will provide market intel on the Guangdong markets, help in setting up focused meetings, an opportunity to gain insight and understanding of the Chinese markets and the opportunity to network in China. You can find more information from the following link: https://tribetampere.com/finest-bay-area-goes-to-greater-bay-area/

 

Business Tampere, Tribe Tampere and the City of Tampere provide the program and the group has free access to Slush Shenzhen. Unfortunately we don’t have the possibility to fund any travel expenses for companies.

 

Sign up by filling the following form: https://qtrial2019q2az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6rPGONKyWZT3rtr

You can also sign up as an interested party, in case you’re not certain about your attendance. We will be sending out weekly newsletters to all participants.


   Business Tampere

 www.businesstampere.com

X
X