Manufacturing Industry Digital Innovation Hubs (MIDIH) -projektissa on avattu 2. haku IT- ja valmistavan teollisuuden startup- ja pk-yrityksille 

EU:n rahoittamassa MIDIH-projektissa jaetaan 16 eurooppalaiselle yritykselle rahoitusta, jonka turvin startup- ja pk-yritykset voivat tehdä digitalisointikokeiluja, jotka liittyvät ”Smart Factory, Smart Product tai Smart Supply chain” -aihealueisiin.

Haku on tarkoitettu IT- ja valmistavan teollisuuden startup- ja pk-yrityksille, ja yritykset vaivat hakea rahoitusta pienille (max. 60 000 euroa) kokeiluille. Projekteissa tulee toteuttaa MIDH-projektin referenssi arkkitehtuurin toiminnallisuuksia ja komponentteja.

Haku on auki 6.8 asti.

Hakuohjeet: https://midih.eu/opencall_2.php

VTT on yksi MIDIH-partnereista. Tervetuloa mukaan kehittämään!

X
X