Torstai 11.10.2018

Labrathon-tutkimusympäristökierros

11.10.2018 kello 12.15-16.15

Tampere, lähtö vanhalta kirkolta (Keskustori)

Teollisuuden avainhenkilölle tarkoitettu Labrathon on opastettu kiertoajelu paikallisissa tutkimuslaboratorioissa ympäri kaupunkia. Kohteina mm. Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto, VTT ja yritysten tutkimusfasiliteetteja. Kierroksen teemoja ovat lisätty- ja virtuaalinen todellisuus sekä robotiikka.

Labrathon on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä SMACC ja Business Tampere.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täältä.

 

Mindtrek

10.-11.10.2018

Tampere-talo, Tampere

Kansainvälinen teknologia-alan konferenssi Mindtrek kokoaa yhteen yritykset ja organisaatiot, julkisen sektorin, akateemisen maailman edustajat, opiskelijat, nousevat start-upit sekä laajan kirjon eri teknologia-alojen asiantuntijoita ja päättäjiä.

SMACC on mukana Mindtrekissa näytteilleasettajana. Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

Mindtrek tarjoaa SMACC-viikon tapahtumiin ilmoittautuneille 15 prosentin alennuksen Mindtrekin pääsymaksusta. Lisätiedot SMACC-viikon tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä.

https://www.mindtrek.org/2018/

Kalmar Creathon, avajaistilaisuus

10.10.2018 klo 10.00

Kalmar Oy:n teknologia- ja osaamiskeskus, Tampere

SMACC, TTY TUTlab, Hackmaker ja Kalmar Oy järjestävät yhteistyössä opiskelijoiden ideointi- ja kehityskilpailu Kalmar Creathonin. Eri oppilaitoksista tulevien opiskelijoiden tavoitteena on ratkaista Kalmarin esittämiä kehityshaasteita. Creathon antaa Kalmarille mahdollisuuden avata ovensa tulevaisuuden tekijöille ja samaan aikaan opiskelijoille paikan näyttää osaamistaan.

Osallistujilla on reilu kuukausi aikaa kehitellä ideoitaan tukenaan oman oppilaitoksen ja myös Kalmarin kokeneet asiantuntijat.  Creathonin tavoitteena on löytää ratkaisuja, jossa tuote-, palvelu- ja ohjelmistoideat yhdistyvät fyysiseen rakentamiseen. Tähän TTY:n yhteisöllinen vertas TUTlab tarjoaa loistavat puitteet.

Kuukauden mittainen Kalmar Creathon käynnistyy avajaistilaisuudella SMACC-viikon yhteydessä 10.10.2018 klo 10.00 Kalmarin teknologia- ja osaamiskeskuksessa Tampereella. Creathon huipentuu 17.-18.11. Tampereen teknillisen yliopiston TUTlabissa pidettävään ideoiden viimeistely- ja esittelyviikonloppuun. Tilaisuudessa palkitaan Creathonin voittaja sekä suunnitellaan, millä tavoin uusista ideoista lähdetään rakentamaan innovaatioita.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mukaan:

https://www.kalmarglobal.com/creathon

X
X