SMACC-tila ja ajanvaraus

SMACC-tila TTY:n Kampusareenalla

SMACC-tila sijaitsee Tampereen Hervannassa paraatipaikalla TTY:n vuonna 2015 valmistuneen Kampusareenan 1. kerroksessa infopisteen välittömässä läheisyydessä.

Tila on VTT:n ja TTY:n henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden käytettävissä SMACC-aihealueella tapahtuviin työpajoihin, neuvotteluihin, projektityöskentelyyn yms. SMACC-tilaan mahtuu mukavasti  noin 20 henkilöä. Pieni kokoushuone sopii parhaiten  pieniin pikapalavereihin enintään kuudelle henkilölle.   Tilasta voi varata joko molemmat osat tai vain toisen (jolloin toinen on muiden käytettävissä).

VTT:n ja TTY:n henkilöstö, joilla on extranet-oikeudet, voivat varata tilan käyttöönsä sivuston extrantetin kalenterin kautta.

  • Huomioithan, että SMACC pidättää oikeuden peruuttaa tehdyt varaukset, mikäli tarpeellista. Näissä tapauksissa varaajille ilmoitetaan asiasta etukäteen.

  • Huomioi myös, että tilassa voi olla SMACCilaisia työskentelemässä. Mikäli haluat varata tilan suljettuun tilaisuuteen, ota erikseen yhteyttä osoitteeseen info@smacc.fi

SMACC -tilan varauskalenteri

Tilavaraustoiveet sähköpostilla osoitteeseen timo.rainio@tuni.fi
Lähettämällä Google -sähköpostiosoitteesi samaiseen osoitteeseen (timo.rainio@tuni.fi), saat myös paluupostissa oikeudet tehdä varauksia kalenteriin.

X
X